SK Sena Johan Keseluruhan MTQ PKP 3 Tahun Berturut -Turut

IMG-20150411-WA0010SK Stella Maris - Sekolah Kebangsaan Sena mencatat sejarah apabila menjadi johan keseluruhan MTQ peringkat PKP Kangar untuk 3 tahun berturut-turut. Pertandingan ini berlangsung di SK Stella Maris pada 11 April yang lalu. Dalam kejohanan ini, SK Sena telah telah menjadi johan dalam Bercerita Dari Kisah Al Quran bagi kategori lelaki dan perempuan. SK Sena telah mengungguli acara ini selama 6 tahun berturut-turut. Ini merupakan satu rekod yang cemerlang. Sk Sena telah menjadi naib johan bagi acara Kuiz dan Hafazan perempuan. Bagi acara Tilawah Al Quran, Hafazan untuk kategori lelaki dan nasyid, Sk Sena telah mendapat tempat saguhati.

Pihak pentadbiran mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih dan tahniah kepada semua guru yang telah bertungkus lumus dalam melatih semua peserta yang terlibat. Pihak sekolah juga mengucapkan tahniah kepada pasukan MTQ yang telah mengharumkan nama sekolah dengan pencapaian yang cemerlang ini. Semoga tahun depan SK Sena akan terus mendapat kejayaan yang cemerlang.

.IMG-20150411-WA0004   IMG-20150411-WA0005   IMG-20150411-WA0007

IMG-20150411-WA0013   IMG-20150411-WA0012   IMG-20150411-WA0009